Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "TRAUMA" by Ulla Bolinder * eBook PDF Kindle ePub Free

TRAUMA

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: TRAUMA
  • Author : Ulla Bolinder
  • Release Date : January 10, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1113 KB

Description

Jag visste inte alls vad det var som lĂ„g dĂ€r, och jag var jĂ€tterĂ€dd nĂ€r jag gick ut ur bilen, men jag var tvungen att se efter, och sen… sen sĂ„g jag dĂ„ att det var hon, att det var Jenny, och dĂ„... dĂ„ bara skrek jag.
SjuttonÄriga Jenny Sjöberg försvinner frÄn en fest och hittas tvÄ dagar senare död i ett dike.
Enligt polisen tyder hennes skador pÄ att hon har mördats. I bostadsomrÄdet har flera upprörande hÀndelser nyligen intrÀffat, och mÄnga frÄgar sig nu om det döda fÄret i hagen, mopedgÀngets trakasserier eller blottaren som gÄr omkring i lekparkerna och försöker locka till sig barn kan ha nÄgot med hennes död att göra.
En förundersökning inleds och polisen förhör alla som var med pĂ„ festen. Jennys bĂ€sta vĂ€n lĂ€mnar upplysningar som gör att Jennys pojkvĂ€n blir misstĂ€nkt för mordet. Även en tidigare pojkvĂ€n granskas noga. Polisen pratar ocksĂ„ med Jennys familj, och det visar sig att mammans sambo, som Jenny hade ett komplicerat förhĂ„llande till, har en bil som liknar den som ett vittne sett pĂ„ brottsplatsen mordnatten. Uppgifter frĂ„n ett annat vittne, som sett Jenny i samsprĂ„k med en man i trappuppgĂ„ngen till huset dĂ€r festen pĂ„gick, förstĂ€rker misstankarna mot sambon.
Medan utredningen pÄgÄr blir en av Jennys vÀnner förföljd av en okÀnd man och en tonÄrsflicka blir utsatt för ett vÄldtÀktsförsök i nÀrheten av platsen dÀr man fann Jennys döda kropp.
Polisen bearbetar alla spaningsuppslag, men tiden gÄr och till slut börjar Jennys familj ge upp hoppet om att fallet nÄgonsin ska bli löst.
Trauma Àr en bred och realistisk skildring av vanliga mÀnniskor, med bÄde förtjÀnster och tillkortakommanden, och deras upplevelser av olyckor, övergrepp, vÄld och död. Genom olika berÀttarröster och skiftande perspektiv vÀxer bilden av Jenny och hennes tillvaro fram. Kan det vara nÄgon i hennes nÀrmaste omgivning som har dödat henne, eller har hon fallit offer för en okÀnd förövare?


Books Free Download "TRAUMA" PDF ePub Kindle